Wij bieden al ruim 30 jaar een zeer breed aanbod aan schoonmaak en -diensten aan, onze (internationale) klanten bevinden zich daarbij in ongeveer alle denkbare branches en bedrijfstakken. Wij bedienen onze opdrachtgevers met ons motto:

‘Een schoon begin is het halve werk’. 

 

Met onze enthousiaste medewerkers, is Optimaal Cleaning BV actief door heel Nederland en is het uitgegroeid tot één van de grotere speler op het gebied van schoonmaakdienstverlening in de Leisure & Hospitallity. We zijn zeer betrokken bij zowel onze klanten als medewerkers, het leveren van een goede prijs-kwaliteitverhouding staat hoog bij ons in het vaandel.

Wij zijn altijd op zoek naar dé juiste oplossing, met als doel het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. We zijn niet alleen uw leverancier van schoonmaakdiensten, we treden ook als uw partner op. Optimaal Cleaning BV biedt schoonmaak op maat, waarbij wij proactief meedenken met onze partners. Onze dienstverlening kunnen we volledig aanpassen aan uw wensen. 

Kernwaarden

Met onze ‘full service dienstverlening’ dragen wij bij aan een schoon en gezond werkklimaat bij onze opdrachtgevers. Dit doen wij altijd vanuit onze kernwaarden: een hoge professionaliteit, het bieden van ervaring & vakmanschap, het continu streven naar een hoge kwaliteit en het zijn van een betrouwbare partner.

Wij beseffen als geen ander dat goed werkgeverschap zorgt voor de beste resultaten. Goede en gemotiveerde medewerkers zijn voor ons van vitaal belang. Middels interne en externe opleidingsprogramma’s wordt ervoor gezorgd dat de professionele kennis van onze medewerkers optimaal op peil blijft.

Het bieden van een kwalitatief hoogwaardig schoonmaakprogramma, vergt een grote verantwoordelijkheid. Het moet immers secuur en optimaal gebeuren. Bij Optimaal Cleaning BV streven wij altijd naar tevredenheid door het bieden van kwaliteit. Dit bewerkstelligen wij middels uitgebreide investeringen in onze medewerkers, aandacht voor (technische) verbeteringen en innovaties, geavanceerde machines, milieu en (pro)actieve communicatie.

We houden daarbij de lijnen kort: snelle en efficiënte communicatie zorgt ervoor dat we tijdig kunnen handelen en eventueel bijsturen. U krijgt daarbij een vast aanspreekpunt. Door het bieden van een goede feedback-procedure en strakke belevings- en ervaringsmetingen, blijven wij onze dienstverlening daarbij continu verbeteren.

Kortom, dit mag u van ons verwachten:

 • Professioneel schoonmaakbedrijf;
 • Meedenkend, innovatief en proactief handelen vanuit onze ervaringen;
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding;
 • Korte communicatie lijnen;
 • Reiniging op maat;
 • Jarenlange ervaring binnen vele branches;
 • Specialistische reiniging;
 • Persoonlijk contact en (vaste) aanspreekpunt;
 • Flexibele werktijden;
 • Actief in heel Nederland; en
 • Veel medewerkers op verschillende locaties.