Optimaal Cleaning BV is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het schoonmaak van bungalow-, recreatie-, en vakantieparken, hotels en andere soorten van accommodatie verhuur. Soms voor een ander schoonmaakbedrijf als onderaannemer, maar steeds vaker in eigen beheer.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de reguliere schoonmaak (wisselschoonmaak), wij bieden het complete facilitaire dienstenpakket aan.

Denk hierbij aan:

  • het opmaken van de bedden,
  • het inbrengen van linnengoed +  inventaris én naar verzamelpunt brengen van vuil linnengoed
  • glasbewassing en gevelreiniging van bungalows / chalets
  • het inbrengen van kindermeubilair en welkomst pakketten
  • periodieke schoonmaken
  • het leveren van allerlei sanitaire voorzieningen

In de toeristische sector en binnen vakantieparken in het bijzonder, is het van belang dat er hygiënisch en efficiënt wordt schoongemaakt. Maar daarnaast speelt hospitality ook een grote rol. Onze medewerkers zijn de ‘optimale schoonmakers’ en zo kunnen wij de optimale schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. 

 

Vakkundige medewerkers

Een vakantiehuis schoonmaken vereist kennis en ervaring. Onze medewerkers weten precies welke klussen er nodig zijn om een vakantiehuis weer tot in de puntjes optimaal schoon te krijgen. Zij zijn betrouwbaar en vakkundig opgeleid. Zij stralen professionaliteit uit en denken graag actief mee over efficiënt en optimaal werken.  

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is voor u. Wisseldagen en piekmomenten vragen geregeld om extra werkzaamheden en medewerkers. Wij plannen alle diensten zeer nauwkeurig aan de hand van uw boekingssysteem, waardoor u en wij nooit voor verrassingen komen te staan. Onze medewerkers zijn bereid om een actieve bijdrage te leveren aan de gastbeleving op uw park. Zo kunnen wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in onder andere het restaurant, zwembad en parkeervoorziening. 

Duurzaam met de beste prijs en kwaliteitsverhouding

Vanzelfsprekend werken wij zo duurzaam mogelijk, dit ziet u continu terug in de gebruikte materialen en in onze manier van werken. Wij voldoen daarbij aan hoge kwaliteitseisen en de relevante wet- en regelgeving. Uiteraard streven wij hierbij altijd naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met u leggen wij heldere afspraken vast over de gewenste kwaliteitswensen en resultaten. Op deze manier bieden wij een op maat dienstverlening die volledig is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zijn verzekerd van een schone accommodatie op uw park!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw park? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen of door het formulier in te vullen.

Op basis van een gesprek adviseren wij welke schoonmaakoplossingen er het beste bij uw park passen.