Gastvrijheid

Gastvrijheid is meer dan ontvangst in een schone en opgeruimde omgeving. Gastvrijheid is ook een warm welkom en een oprechte glimlach. Het spontaan en concreet helpen van gasten die op zoek zijn naar iemand. De medewerkers van Optimaal Cleaning begrijpen dit en brengen gastvrijheid graag in de praktijk. 

Ervaar de gastvrijheid

Medewerkers van Optimaal Cleaning laten ook uw klanten het gevoel van gastvrijheid en proactieve dienstverlening ervaren. Mail of bel voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij. 

Meer dan hospitallity

Hoe het komt dat medewerkers van Optimaal Cleaning zo gastvrij en servicegericht zijn? Naast expertise in het algemene schoonmaakvak vinden wij persoonlijke ontwikkeling en groei essentieel. Dat gaat veel verder dan het volgen van een hospitality-training. Dat merkt u als we bij u op locatie het geleerde in praktijk brengen. Bij Optimaal Cleaning is het delen van ervaring rond gastvrij handelen een terugkerend onderwerp van gesprek, dat is onze service with a smile. Pas als u tevreden bent, gaan ook wij met een stralende lach naar huis. 

Gastvrijheid – hospitality - zit ons DNA

Onze medewerkers geven gasten graag het gevoel van een warm welkom in uw organisatie. Ze zijn klant- en servicegericht voor zowel uw eigen medewerkers als voor uw gasten. 

Iedereen is welkom bij Optimaal Cleaning!

Optimaal Cleaning is een nationaal opererend schoonmaakbedrijf, direct of indirect bij diverse opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn de ‘optimale schoonmakers’. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker.