Het wassen van de ramen lijkt misschien een eenvoudige klus, maar onderschat dit niet! Het verkrijgen van het beste resultaat, vergt specifieke kennis, een goede voorbereiding, de juiste materialen en natuurlijk de juiste handelingen. Glasbewassing is al vanaf de oprichting van Optimaal Cleaning BV onze expertise en wij passen dat graag bij u toe.

 

Schone ramen geven uw bedrijf immers een frisse, professionele uitstraling. Een eerste indruk maakt u natuurlijk maar één keer.  Optimaal Cleaning BV zorgt ervoor dat de binnen als aan de buitenzijde de ramen helemaal schoon zijn.

Traditionele glasbewassing

Veelal doen wij de glasbewassing op de traditionele manier. Dit wil zeggen dat wij met behulp van ladders, raamwissers en ander materiaal om uw ramen schoon maken. In onze ogen geeft dit nog altijd het beste resultaat.

Telewash-systeem voor grotere hoogtes d.m.v. osmosewater

Het is niet altijd mogelijk om met de ladder bij uw ramen te komen. In dat geval maken wij gebruik van ons telewash-systeem. Dankzij een lange steel kunnen wij uw ramen wassen tot een hoogte van zo'n 20 meter. Het telewash-systeem maakt gebruik van osmosewater.

Osmosewater voor een glanzend resultaat

Osmosewater is volledig gefilterd water, en bevat in tegenstelling tot bijvoorbeeld regenwater en leidingwater daardoor geen kalk, bacteriën, mineralen en zout. Een raam wat is behandeld met osmosewater, zal dan ook geen kringen of strepen geven na een wasbeurt of flinke regenbui. We werken binnen Optimaal Cleaning BV altijd zo duurzaam mogelijk. Osmosewater is zeer milieuvriendelijk en zal uw kozijnen niet beschadigen. 

Tijdens het wassen wordt het osmosewater continu naar boven gepompt via de telescopische steel en borstel. Dit zorgt er, gecombineerd met de samenstelling van het osmosewater, voor dat het vuil snel zal loslaten. Uw ramen worden tot in de poriën  schoongemaakt.

Bij een eerste osmose-behandeling, kan er veel sop en vuil vrijkomen. Dit kan afkomstig zijn van oudere traditionele wasbeurten. Onze glazenwassers zullen dit herkennen en met een extra behandeling het gewenste resultaat halen. Vanzelfsprekend nemen we ter voorbereiding op de werkzaamheden enkele zaken met u door, zoals hoogtes, soorten ramen, afmetingen ramen etc., een zgn. risico-inventarisatie.

Op deze manier kunnen we direct en efficiënt veilig te werk, met het beste resultaat! 

Glasbewassing met een hoogwerker

Stel dat u, om wat voor reden dan ook, liever ziet dat wij uw ramen op hoogte toch op de authentieke manier bewassen, dan kunnen wij een hoogwerker inzetten. Bovendien kunnen we dankzij de combinatie van een hoogwerker en het telewassysteem ook op nog grotere hoogte een streeploos eindresultaat leveren.

Welke wijze u ook wenst, in alle gevallen zullen wij ook de kozijnen netjes schoonmaken. Vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend, maar voor ons wel. Het zorgvuldig schoonhouden van uw kozijnen verlengt de levensduur.

 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van een vrijblijvende offerte en een vakkundig advies.