Met onze diensten geven wij uw kantoor of gebouwomgeving een hygiënische impuls, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegelt het imago van uw bedrijf. Met de efficiënte en optimale werkwijze van onze schoonmaakmedewerkers nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. 

Schoonmaken is maatwerk

Wij beseffen als geen ander dat het ene bedrijf het andere bedrijf niet is. Het schoonmaken van een kantoorpand vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Bij onze reguliere schoonmaakdienst gaan wij dan ook altijd uit van maatwerk. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst met u om tafel om uw behoeftes en wensen in kaart te brengen. Ook daarna blijven we nauw met u in contact. Uw ervaringen zijn waardevol en helpen onze mensen uit te blinken in hun vak. Of u nu behoefte heeft aan inspanningsgericht of resultaatgericht schoonmaken, wij stemmen onze diensten altijd af aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Wij kunnen onze diensten bijvoorbeeld iedere dag, één keer per week of één keer per maand uitvoeren.

Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Afval- en papierbakken legen;
  • Bureaus, tafels, vensterbanken, radiatoren, telefoons en kasten afnemen;
  • Vingerafdrukken op deuren en deurklinken, kasten en (glazen) wanden verwijderen;
  • Spinrag weghalen;
  • Vloeren stofzuigen en dweilen;
  • Sanitair reinigen;
  • Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten bijvullen en reinigen.

Meer dan schoonmaak

Schoonmaken gaat voor ons verder dan het uitvoeren van de afgesproken diensten. We hebben oog voor detail. Is er een lamp kapot, dan melden we dat. En regent het buiten, dan maken we de entree extra goed schoon. Wij denken graag met u mee en de eindgebruiker wordt altijd in het achterhoofd gehouden. Wij trainen onze schoonmaakmedewerkers namelijk op klantgericht en optimaal schoonmaken.

Schoonmaak is maatwerk

Het ene bedrijf is het andere niet. Een winkel of kantoor hebben andere schoonmaakbehoeften dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen. Aan de hand van uw wensen stellen we in overleg met u een werkprogramma op met daarin de dagelijkse werkzaamheden. Voor periodieke werkzaamheden maken we gebruik van een periodieke planner dit zijn werkzaamheden die met een frequentie van 1 x per 2 weken/maand/kwartaal of jaar gedaan worden.

Ook ander schoonmaakwerk

Optimaal Cleaning BV verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing, specialistisch reiniging en onderhoud in de breedste zin van het woord. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. 

 

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan kijken wij welke diensten aansluiten bij de behoefte van uw organisatie en adviseren vrijblijvend!