Het reinigen van een industriële locatie of ruimte vergt specifieke kennis en de juiste middelen en methodes. Optimaal Cleaning BV beschikt over al deze zaken, wij kunnen u helpen met het creëren van een veilige, schone omgeving, zonder dat uw arbeidsprocessen worden verstoord. 

Werkwijze

Industriële omgevingen zijn vaak complexe omgevingen, meestal gekenmerkt door de continue aanwezigheid van machines, productiefaciliteiten, installaties en rondrijdende voertuigen. Vanzelfsprekend mogen de processen niet worden verstoord tijdens het schoonmaken van deze  omgevingen. Optimaal Cleaning BV begrijpt dit als geen ander, onze werkwijze is hier volledig op ingericht. Zo kijken we samen met u als onze opdrachtgever naar de locatie en/of ruimtes die gereinigd moeten worden. Desgewenst stellen we in overleg met u een reinigingsprogramma op zodat we stapsgewijs, in de gewenste volgorde het programma uitvoeren.

Dit programma is volledig afgestemd op uw wensen en planning, zodat uw medewerkers en processen geen hinder van onze werkzaamheden ondervinden. We willen natuurlijk niet dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. We houden u daarom continu op de hoogte van onze werkzaamheden en sturen bij wanneer dat dit nodig of gewenst is. Onze medewerkers kennen de dynamiek van industriële omgevingen. Zij zijn getraind om te werken in dit soort omgevingen en zijn voor u een aanspreekpunt, in geval er bijgestuurd moet worden bijvoorbeeld.

 

Enkele zaken die we voor u uit handen kunnen nemen:

  • Industriële reiniging productieruimtes;
  • Industriële reiniging opslagtanks;
  • Industriële reiniging staalconstructies;
  • Behandeling betonvloeren;
  • Reinigen transportbanden;
  • Industriële reiniging productiefaciliteiten/-machines;
  • Verwijderen lijm- en verfresten.

Reinigingsprogramma opstellen

Beschadiging of verstoring van de processen ligt binnen industriële omgevingen al gauw op de loer. We stellen daarom desgewenst een compleet reinigingsprogramma met u op, nadat we de ruimte of locatie hebben geïnspecteerd. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat we met de juiste middelen en werkwijze een kwalitatief hoogwaardig, veilig en efficiënt project afleveren. 

 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van een vrijblijvende offerte en een vakkundig advies.