Of het nu gaat om een magazijn waar heftrucks rondrijden of een kantoorpand waar mensen rondlopen, de vloeren in uw pand krijgen doorgaans veel te verduren. Het is van belang om uw vloeren goed te onderhouden en schoon te houden. Optimaal Cleaning BV biedt u onderhouds- en reinigingsdiensten voor ongeveer alle denkbare vloeren. Een schone, goed onderhouden vloer zorgt een frisse uitstraling van uw pand en voor tevredenheid bij zowel uw medewerkers als uw klanten of bezoekers. We gebruiken daarbij de juiste, hoogwaardige apparatuur en materialen, om het meest optimale resultaat te behalen. 

Mogelijkheden

We hebben een team van gespecialiseerde medewerkers beschikbaar, die over de juiste kennis beschikken om uw vloer van de juiste behandeling te voorzien. We bieden onder andere de volgende reinigings- en onderhoudsdiensten aan:

  • Marmoleum / linoleum vloeren reinigen en in de was zetten.
  • Marmoleum / linoleum vloeren geheel strippen en een nieuw was-systeem opzetten.
  • Natuursteen vloeren reinigen en coaten.
  • Tapijt reinigen met spray extractie
  • Tapijt reinigen met bonnet methode
  • Houten vloeren boenen en in de was zetten.
  • Betonnen vloeroppervlakken machinaal schrobben
  • Tegel vloeren schrobben

Momenten vloeronderhoud

Optimaal Cleaning BV verzorgt het onderhoud aan uw vloeren op de momenten, dat uw medewerkers hier géén hinder van hebben. Het vloeronderhoud van scholen wordt daarom in het weekend of avond gedaan. Vloeronderhoud in vakanties is ook mogelijk. We maken de vloeren dan gereed voor het nieuwe schooljaar. We passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en verwachtingen.

Milieuvriendelijke materialen

Vanzelfsprekend werken we zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen, ook als we zwaar verontreinigde vloeren aan moeten pakken.  Voordat we aan de slag gaan voor u, zullen we een complete inventarisatie van uw wensen en grondige inspectie van de te bewerken vloeren uitvoeren. Op deze manier sluiten we eventuele verrassingen uit en kunnen we direct met de juiste materialen en apparatuur aan de slag. 

Naast het reinigen en onderhouden van uw vloer, kunnen we u ook adviseren over hoe en wanneer uw vloer het beste onderhouden kan worden. We denken met u mee over een onderhoudsplan en periodieke reiniging. Dit komt de duurzaamheid en kwaliteit van uw vloer ten goede en voorkomt onnodige reparaties of zelfs vervanging. Met een goed en gedegen onderhouds- en reinigingplan, kunt u zich veel geld besparen.

 

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan kijken wij welke diensten aansluiten bij de behoefte van uw organisatie en adviseren vrijblijvend!